COLORFLOW BŐVEBBEN Izgalmas csapatépítő workshop, ahol minden festék elszabadul Kreatív Élménystúdió BŐVEBBEN Élményekkel teli Inspiboxok, kreatív alkotódobozok várnak egy vadonatúj rendezvénytérben Influencer Akadémia BŐVEBBEN Akadémia, ahol megszületnek belsős céges márkanagyköveteid

Bemutatkozik az Inspirációk Élménystúdió!

Budapesten 2019. novemberében nyílt meg az Inspirációk Élménystúdió, ahol izgalmas csapatépítő workshopokkal (ColorFLOW), egyedi képzésekkel (Influencer Akadémia) és megvásárolható kreatív alapanyagokkal, alkotódobozokkal (Inspibox) várjuk látogatóinkat.

Kreatív Élménystúdió

Inspiráló környezetben, egyedi rendezvénytérrel várjuk látogatóinkat, céges és magán eseményekre egyaránt.

INFLUENCER AKADÉMIA

Az országban egyedülállóan megalkottunk egy olyan képzési rendszert, amellyel a cégnek egy hiteles márkanagykövete lesz.

ColorFLOW

Hisszük, hogy egyes kreatív alkotások létrehozása különleges flow élményhez juttatja a csapatot és az egyéneket is.

KREATÍV ÉLMÉNYSTÚDIÓ

Zártkörű céges és magán események szervezéséhez, két külön rendezvénytérrel várunk, ami igény esetén egybe is nyitható, mely együtt akár 50 fő befogadására alkalmas.

Egy inspiráló környezetben rendezhetőek akár céges termékbemutatók, üzleti események, vagy szülinapi bulik, kreatív rendezvények.

Élménystúdiónk szabadon alakítható, székek és asztalok rendelkezésre állnak.

Professzionális felvételek készítése is elérhető stúdiónk stábja segítségével.

A rendezvénytér előterében az alkotásra vágyókat kreatív alkotódobozaink is várják, amiket akár összes is lehet kapcsolni a rendezvény tematikájával. Ennek kitalálásában is szívesen közreműködünk.

IDŐPONTFOGLALÁS

Inspiráló rendezvényhelyszínt keresel?

INFLUENCER AKADÉMIA

Az országban elsőként és egyedülállóan megalkottunk egy olyan képzési rendszert, amellyel a cégnek egy hiteles, belsős céges márkanagykövete lesz. A márkanagykövet Akadémia segítségével professzionálisan tudja bemutatni a céges termékelőnyöket a közösségi média platformjain, legyen szó élő bejelentkezésről, előre leforgatott videóról vagy Instastoryról.

A képzési rendszerünket jelenleg is aktív és sikeres, a közösségi médiában tevékenykedő szakértőkkel hoztuk létre, akik nemcsak a kamera előtt szerepelnek, hanem folyamatosan együttműködnek egy profi stábbal (például
operatőrrel, vágóval, szövegíróval, testbeszéd-specialistával) is.

KIAJÁNLÓNK MEGTEKINTÉSE
50
FÉRŐHELY
700
KREATÍV ÖTLET
15
MUNKATÁRS
101
CSÍK

COLORFLOW

Hisszük, hogy egyes alkotások létrehozása flow élményhez juttatja a csapatot és az egyéneket is. Az Inspirációk Élménystúdión belül egyedi igényekre kialakított kreatív alkotóműhelyeket kínálunk, amelyek sikerélményt garantálnak a résztvevők számára akkor is, ha úgy érzik, semmilyen művészi tehetséggel vagy kézügyességgel nem rendelkeznek.

Felnőttkorban jellemzően kevesen foglalkoznak alkotó tevékenységgel, pedig a jobb agyfélteke használata a kreatív problémamegoldásban is segítséget nyújt nekünk.Az alkotás sok apró dolgot mutat meg egy közösség belső folyamatairól és segíti a csapattagok összecsiszolódását, ezáltal a belső kommunikációt is.

KIAJÁNLÓNK MEGTEKINTÉSE
Sorry, no posts matched your criteria.

MUNKATÁRSAINK

Csorba Anita
Tulajdonos, Alapító – Inspirációk Élménystúdió
Bíró Nóra
Alapító – Influencer Akadémia
Tuboly Klaudia
Kereskedelmi vezető

ÍRJ NEKÜNK!

Szeretnénk az alkotás örömét megosztani mindenkivel, aki nyitott rá.
Ha van kedved egy inspiráló és izgalmas utazáshoz, alkossunk vagy dolgozzunk együtt!

ELÉRHETŐSÉGÜNK

Cím: Budapest, Nádasdy u. 90, 1196


Megközelítés busszal:
Határ út metróállomástól: 194-es, 194B, 199-es busz

Levelezési cím: BUDAPEST 1701, PF.:105

Email:  hello@inspiraciokelmenystudio.hu


Nyitvatartásunk:

Hétfő – ZÁRVA
Kedd – ZÁRVA
Szerda – ZÁRVA
Csütörtök – ZÁRVA
Péntek – 12:00 – 18:00
Szombat – 10:00 -13:00
Vasárnap – ZÁRVA

KÖVESS MINKET

KERESS MINKET BIZALOMMAL